Beste LEGO-vrienden,

Het is intussen voldoende duidelijk hoe ernstig we allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus moeten nemen. Die zullen sowieso nog een hele tijd gelden en wij zullen voorzorgen moeten blijven nemen, zelfs eens het normale leven stilaan zou hernemen. 

Zo liet gisteren 25/03/2020 Marc Van Ranst in ‘De Afspraak’, weten dat het al snel september of oktober zal worden vooraleer alle maatregelen opgeheven zullen worden. Om echt helemaal normaal te kunnen leven, zullen we moeten wachten tot het vaccin er is. Hij vertelde ook dat wat we nu meemaken, we waarschijnlijk nog een paar keer moeten herhalen. 

Op Brick Event komen veel mensen samen en dus moeten wij als organisator onze verantwoordelijkheid blijven nemen. De gezondheid van elke deelnemer, vrijwilliger, bezoeker, kortom van ieder van ons primeert!

Ondanks dat Brick Event pas binnen een half jaar is, maken we nu als organisator vele kosten (huur tafels, drukwerk, verzekeringen, …). Normaal zetten we zoals gewoonlijk in april de inschrijvingen open maar vandaag hebben we beslist om Brick Event in 2020 niet te laten doorgaan, hoezeer wij er – wellicht net als jullie – naar uitkeken. 

Graag willen we verder gaan met ‘Brick Event’ maar een verplichte annulatie van ons event door de overheid zou wel eens zware gevolgen kunnen hebben of misschien zelfs het einde van ‘Brick Event’ betekenen. Om die redenen hebben we deze beslissing gemaakt. 

We hopen op jullie begrip en kijken uit om jullie op Brick Event 2021 te mogen ontvangen. 

Hou het gezond, blijf alle gezondheidsrichtlijnen opvolgen en tot snel!

Het Brick Event Team
Griet, Andy, Wouter, Melissa